• Landelijk Arbo Congres 2017

    7 december 2017, Regio Utrecht

Landelijk Arbo Congres 2017

7 december 2017, Regio Utrecht

Je wordt nu doorverwezen naar het Landelijk Arbo Congres

Besteed jouw organisatie actief aandacht aan preventief verzuimbeleid? Stelt jouw organisatie het mensgericht werken centraal? Tijdens het Landelijk Arbo Congres 2016 helpen wij jou bij het maken van weloverwogen beleidskeuzen, bij het creëren van draagvlak voor modern arbobeleid in jouw organisatie en bij het uitvoeren van dit beleid. Je krijgt in één dag nieuwe inzichten rondom moderne Arbo-onderwerpen als duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en verzuimmanagement. Verzamel feiten, cijfers en praktische tips en leer hoe je op basis daarvan een succesvol plan van aanpak kan maken om je beleid uitvoerbaar te maken.

 

Top specialisten de vorige editie
William Cortvriendt (auteur van het boek 'How word je 100?' en 'Maak je niet dik.') heeft concrete tips over duurzame inzetbaarheid en gezond leven laten zien en hoe je dit in de praktijk kan toepassen. Kilian W. Wawoe (docent HRM) ging in op de balans tussen engagement en burn-out. 

 

Het programma van de volgende editie in 2017 is momenteel nog niet bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden zodra er meer informatie beschikbaar is?


Laat via onderstaande button je gegevens achter en blijf op de hoogte.

 

                                                

Onderdeel van