• Flexwerken na de WWZ

    Focus op de kansen

    6 oktober 2015, Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht

Flexwerken na de WWZ

Focus op de kansen

6 oktober 2015, Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht

 

De verregaande flexibilisering van de Nederlandse arbeidsmarkt


Steeds minder medewerkers wordt een vast contract aangeboden en een toekomst met flexibele krachten lijkt onvermijdelijk te worden. Maar flexkrachten brengen meer administratie en regels met zich mee dan vaste medewerkers en bovendien verandert de wetgeving rondom flex drastisch. Hoe speelt u hierop in? Hoe creëert u de beste kansen binnen de nieuwe wetgeving van de WWZ?

  • Hoe bereidt u de flexwerker én uw organisatie voor op de toekomst?
  • Wat zijn de gevolgen van de WWZ en WAS voor flexwerken?
  • Hoe stuurt u de flexibele schil aan en motiveert u hen voor organisatiedoelen?
  • Hoe bindt u flexwerkers aan uw organisatie?
  • Wel of niet Investeren, trainen en opleiden van flexwerkers?

Bereidt u voor op de toekomst die morgen begint. U kunt niet voorbij gaan aan de problematiek van nu. Kom naar dit congres en leer om te gaan met de kansen en bedreigingen die de wijzigingen rondom de WWZ met zich meebrengen. Flexibilisering leidt tot hoge inwerktijd, extra kosten en het veelvuldig wisselen van teambezetting. Hoe gaat u hier mee om?
 

Topsprekers

 

Prof.dr. Henk W. Volberda, bedrijfskundige en hoogleraar Strategisch Management en Ondernemingsbeleid, Erasmus Universiteit en andere deskundigen vertellen u wat de rol van de HR professional in de toekomst is en wat de gevolgen van de WWZ betekenen voor de flexibele schil in uw organisatie. Tijdens de workshops gaat u de diepte in over het onderwerp en leert u van praktijkvoorbeelden.
 

Dit mag u niet missen!
Zorg dat uw organisatie voorbereid is op de toekomst van flexwerkers en leer uw flexibele schil te managen. Deze dag biedt u oplossingen die inzicht, overzicht en controle geven over uw flexibele schil. Hierdoor kunt u kosten besparen en risico’s reduceren.

Deelname aan deze dag bedraagt € 499,- p.p. (excl. btw). Het aantal plekken is beperkt, meld u daarom snel aan. Vol = vol! 

 

Gratis toegang tot Inzet Op Maat

Indien u zich inschrijft voor Flexwerken na de WWZ dan krijgt u gratis toegang tot Inzet Op Maat. t.w.v. € 15,-. Voor meer informatie ga naar www.inzetopmaat.nl

Prijsinformatie

Het is niet meer mogelijk in te schrijven voor dit evenement. Klik op de link hieronder voor een overzicht alle komende evenementen.

Evenementen

Onderdeel van