• Flexwerken na de WWZ

    Focus op de kansen

    6 oktober 2015, Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht

Flexwerken na de WWZ

Focus op de kansen

6 oktober 2015, Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht

 
 
Locatie
Mediaplaza-Jaarbeurs Utrecht
Croeselaan 6
3521 CA Utrecht
 
 
 

maps-generator.com/ro

 
 

Komt u met de auto?

Voor een bezoek aan de Jaarbeurs kunt u het beste parkeren op parkeerplaats P1 of P3. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, begeeft u zich naar het hallencomplex. In de centrale gang volgt u de bewegwijzering en neemt u de roltrappen naar boven naar de Media Plaza.

 

Voor actuele informatie over de bereikbaarheid van het Utrechtse centrum en wegwerkzaamheden in dit gebied, kijkt u op Goedopweg.nl.


Gratis parkeren

Bezoekers van Flexwerken na de WWZ kunnen gratis parkeren op P1 en P3. Let op! De organisatie dekt alleen de kosten voor het parkeren op het jaarbeursterrein P1 en P3. U ontvangt bij uw vertrek een uitrijkaart van de congresorganisatie. Wanneer u elders parkeert, betaalt u de parkeerkosten zelf.


Komt u met het Openbaar Vervoer?

Het hallencomplex van de Jaarbeurs ligt vlak bij het Centraal Station Utrecht en is daardoor uitstekend te bereiken per openbaar vervoer. Volg vanuit het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. Buitengekomen loopt u langs het Beatrixtheater en steekt u vervolgens de Croeselaan over. U ziet het hallencomplex van de Jaarbeurs nu voor u liggen. In de centrale gang volgt u de bewegwijzering en neemt u de roltrappen naar boven naar Media Plaza.

 

Prijsinformatie

Het is niet meer mogelijk in te schrijven voor dit evenement. Klik op de link hieronder voor een overzicht alle komende evenementen.

Evenementen

Onderdeel van