• Nieuwe Wet- en Regelgeving 2017

    Up to date voor 2017

    29 november 2016, Jaarbeurs Utrecht

Nieuwe Wet- en Regelgeving 2017

Up to date voor 2017

29 november 2016, Jaarbeurs Utrecht

Kijk achterom, denk vooruit: 2016 en 2017 op een rij

In 2016 stonden grote veranderingen op de agenda zoals de wet DBA en wijzigingen in de pensioenwet- en regelgeving. Gebeurtenissen met grote gevolgen voor jouw werkzaamheden. Ondanks de aankomende verkiezingen wordt er in 2017 vanuit Den Haag weer nieuwe wet- en regelgeving ingevoerd. De meeste plannen zullen in november al bekend zijn. Hierdoor laten wij jou helemaal up-to-date het nieuwe jaar ingaan. Heb jij helder wat er per 1 januari op je afkomt en wat de consequenties zijn? Wat zijn de learnings van 2016 en hoe pas je die in 2017 praktijkgericht toe? 


Eén compleet overzicht, gepresenteerd door topsprekers
Tijdens het Nieuwe Wet- en regelgeving congres krijg je in één dag het complete overzicht met alle, voor jou relevante, wijzigingen.

 

Dagvoorzitter
Mans Kuipers

Onder leiding van Mans Kuipers (zelfstandig gevestigd belastingadviseur en voormalig partner EY) wijzen wij je de weg door alle (verwachte) veranderingen en je krijgt nuttige en praktische tips.
Mathijs Bouman (econoom & journalist), Stan Rethans (Voorzitter Kennisgroep CAO Ministerie van Financiën en Belastingdienst) en andere experts leggen je alle veranderingen voor 2017 haarfijn uit, en geven je een overzicht van de belangrijkste (let op)-punten mee naar huis. 

Tijdens de borrel staan alle sprekers klaar voor een meet & greet voor al je vragen!

 
Wat staat jou te wachten?
  • Een uitgebreide documentatiemap voor al je aantekeningen die je direct mee naar huis kan nemen
  • Een overzicht van actualiteiten, jurisprudentie en belangrijke ontwikkelingen, gericht op jouw taken als salaris- of HR professional
  • Experts die praktische uitleg geven en je bijpraten over alle wijzigingen in 2017, de gevolgen en je de belangrijkste ‘let op-punten’ mee naar huis geven
  • Voldoende netwerkmogelijkheid met vakgenoten
  • Een centraal gelegen locatie, in het hart van Nederland
  • Een hoogwaardig programma, wat blijkt uit hoge rapportcijfers (8) van de vorige edities. Wij zijn niet voor niets al 12 jaar hét toonaangevende wet- en regelgeving congres van Nederland!

Wat zeggen de deelnemers van de vorige editie?

-“Het geheel goed en overzichtelijk in kaart gebracht en uitgelegd”
-“Leuke dag met veel tips en humor”
-“Duidelijk verhaal met veel praktijkvoorbeelden, geen oeverloos geleuter over regels, maar juist de praktijk

 

!”

 

Prijsinformatie

Het is niet meer mogelijk in te schrijven voor dit evenement. Klik op de link hieronder voor een overzicht alle komende evenementen.

Evenementen

Webinar

Wil je ook het lunch-webinar met Mans Kuipers terugkijken? 
Mans vertelde je alles over het congres en hij lichte een tipje van de sluier over enkele onderwerpen die aan bod komen tijdens het congres. 
Webinar terugkijken >>

Ook interessant voor jou

Tweet mee!

Onderdeel van