• Nieuwe Wet- en Regelgeving 2017

    Up to date voor 2017

    29 november 2016, Jaarbeurs Utrecht

Nieuwe Wet- en Regelgeving 2017

Up to date voor 2017

29 november 2016, Jaarbeurs Utrecht

Aanmelding, betaling en annulering

 

Kan ik mij nog aanmelden?
Je kunt je inschrijven zolang het inschrijfformulier is geopend. Wij vermelden het op deze website als een event is volgeboekt.

 

Kan ik mij ook op de dag zelf nog aanmelden?
Ja, het is mogelijk om jezelf op de dag zelf nog te registeren bij de registratiebalie. Indien mogelijk raden wij je aan om voorafgaand aan het event je registratie volledig te maken, zodat je bij de ontvangst dit niet meer hoeft te regelen.


Ik heb nog geen factuur gekregen voor het event. Mag ik dan wel komen?
Je ontvangt de factuur als bijlage bij de bevestiging. Heb je geen bevestiging ontvangen? Stuur een e-mail naar aanmeldingen.events@reedbusiness.nl, dan kijken wij jouw registratie na of alles goed is verwerkt. Heb je wel een factuur ontvangen, maar is de betaling nog niet voldaan? Betaal dan de factuur binnen de betaaltermijn en kom naar het event.

 

Helaas moet ik mijn aanmelding annuleren, hoe doe ik dat?
Annuleren kan alleen schriftelijk. Je kunt een mail sturen naar aanmeldingen.events@reedbusiness.nl, samen met de naam van het event.  Je ontvangt van ons een bevestiging van afmelding. 

 

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot drie weken voor aanvang van de bijeenkomst, dan brengen wij € 75,00 (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen drie weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

 

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Dit kunt u doorgeven via aanmeldingen.events@reedbusiness.nl

 

Ik ben verhinderd, maar mijn collega wil graag in mijn plaats komen, mag dat?
Ja, dat mag. Graag ontvangen wij van jou de NAW-gegevens, e-mailadres en functie van jouw plaatsvervanger. E-mail deze naar aanmeldingen.events@reedbusiness.nl onder vermelding van de naam van het event.

 

Moet ik de registratiebevestiging meenemen op de dag zelf?
Je hoeft je registratiebevestiging niet geprint mee te nemen. Je kunt deze ook op een mobiel apparaat tonen bij binnenkomst.


Locatie en voorzieningen

 

Hoe kan ik de locatie het makkelijkst bereiken

Jaarbeurs Utrecht - Progresszaal
Croeselaan
3521 AL  Utrecht

 

Auto
Voor een bezoek aan de Progresszaal kunt u het beste parkeren op parkeerplaats P4. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, begeeft u zich naar het hallencomplex. In de centrale gang volgt u de bewegwijzering en neemt u de roltrappen naar boven naar de Progress- zaal.

Voor actuele informatie over de bereikbaarheid van het Utrechtse centrum en wegwerkzaamheden in dit gebied, kijkt u op Goedopweg.nl. 

 

OV
Het hallencomplex van de Jaarbeurs ligt op loopafstand bij het Centraal Station Utrecht. Volg vanuit het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. Buitengekomen loopt u langs het Beatrixtheater en steekt u vervolgens de Croeselaan over. U ziet het hallencomplex van de Jaarbeurs nu voor u liggen. In de centrale gang volgt u de bewegwijzering en neemt u de roltrappen naar boven naar de Polarzaal. 

Plan uw reis vooraf op www.9292.nl of bel met 0900-9292 voor een reisadvies (€ 0,70 p.m.). 

  
Waar kan ik parkeren en hoeveel kost parkeren?
Bezoekers van NWR kunnen gratis parkeren op de P-terreinen van de Jaarbeurs. Let op! De organisatie dekt alleen de kosten voor het parkeren op het Jaarbeursterrein. Je ontvangt bij jouw vertrek een uitrijkaart van de congresorganisatie. Wanneer je elders parkeert, betaal je de parkeerkosten zelf.

 
Is er catering inbegrepen?
Gedurende de pauze momenten tijdens het hele event is er catering beschikbaar. Dit is inbegrepen bij de toegangsprijs van het event. De catering kun je vinden in de Transitzone.
 
Ik ben allergisch voor….. Aan wie kan ik dit doorgeven
Heb je dieetwensen waar wij rekening mee moeten houden? Geef dit 2 weken vóór aanvang van het event door via aanmeldingen.events@reedbusiness.nl.

 

Wat zijn de voorzieningen voor minder validen?
Er is op locatie een lift aanwezig, die u naar de plenaire zaal brengt. 
 
Is er een garderobe? Zijn er kluisjes?
Er is op locatie een bewaakte garderobe aanwezig. Er zijn geen kluisjes. We raden aan om waardevolle spullen thuis te laten of gedurende het event bij u te houden. 

 

Presentaties

 

Worden de presentaties van de sprekers achteraf beschikbaar gesteld?
Ja, na het event ontvang je een e-mail met daarin een link naar de presentaties. Niet iedere spreker stelt zijn of haar presentatie beschikbaar. Wij publiceren alleen de presentaties die beschikbaar zijn gesteld.

Op de NWR ontvang je tevens een documentatiemap op de dag zelf. Hierin vind je de presentaties van de sprekers die wij mogen publiceren in printversie. Je kunt je aantekeningen er direct bijschrijven. 

Ook sturen wij jou een evaluatie toe. Wij hechten veel waarde aan jouw mening hoe je de dag hebt ervaren, van sprekers tot de locatie. Deze evaluatie gebruiken wij om de events die wij nog gaan organiseren te verbeteren.

 

Online

 

Welke social media kanalen gebruiken jullie?
Laat jouw stem horen en twitter mee met @PenOcongres en stuur een bericht met #NWR.
Blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Hoe krijg ik toegang tot wifi
U heeft gratis toegang tot wifi. U hoeft alleen het netwerk van Mediaplaza/Supernova te selecteren en de voorwaarden te accepteren.

 

Accreditatie en bewijs van deelname

 

Worden mijn accreditatiepunten automatisch bijgeschreven in het beroepsregister?
De accreditatiepunten voor de RBA en de NIRPA worden bijgeschreven in het beroepsregister.

 

Als ik eerder vertrek, krijg ik dan toch mijn accreditatiepunten?
Per ieder studie-uur kan men 1 PE punt ontvangen. Als u eerder vertrekt, heeft dat gevolgen voor het aantal te behalen punten.

 

Ontvang ik een bewijs van deelname / certificaat?
U ontvangt geen bewijs van deelname. Uw certificaat voor de NBA ontvangt u binnen 6 weken na het congres.

Prijsinformatie

Het is niet meer mogelijk in te schrijven voor dit evenement. Klik op de link hieronder voor een overzicht alle komende evenementen.

Evenementen

Webinar

Wil je ook het lunch-webinar met Mans Kuipers terugkijken? 
Mans vertelde je alles over het congres en hij lichte een tipje van de sluier over enkele onderwerpen die aan bod komen tijdens het congres. 
Webinar terugkijken >>

Ook interessant voor jou

Tweet mee!

Onderdeel van