• Nieuwe Wet- en Regelgeving 2017

    Up to date voor 2017

    29 november 2016, Jaarbeurs Utrecht

Nieuwe Wet- en Regelgeving 2017

Up to date voor 2017

29 november 2016, Jaarbeurs Utrecht

Reguliere prijs: € 545
Vroegboekprijs geldig tot 1 november: € 445
Vanaf 3 personen (groepskorting): € 400
NIRPA-leden: € 400


Prijzen per persoon, exclusief BTW en inclusief broodjeslunch en alle verversingen.


Als NIRPA-lid krijg je € 145 korting bij inschrijving voor het event Personeel & Salaris Vakdag en het congres Nieuwe Wet- en Regelgeving. Je betaalt niet € 545 maar slechts € 400! Bij aanmelding kun je vermelden dat je NIRPA-lid bent, de korting wordt dan meteen verrekend.

 


 
Betaalwijze: op factuur of direct
Kies op de laatste pagina van het online-inschrijfformulier uw betaalwijze. Er zijn diverse mogelijkheden. Je kunt later betalen na ontvangst van de factuur of direct met iDeal of creditcard. Wil je betalen na ontvangst van de factuur? Kies dan het icoon met het  Euro-teken en de tekst: "Betaal later de factuur".

 

Let op: 
Speciale korting voor het seminar Wet DBA – De regels, gevolgen en oplossingen op een rij

De door de Belastingdienst gepubliceerde modelovereenkomst wordt vaker niet dan wel goedgekeurd. Wil je ook concrete tips krijgen over hoe je jouw aanvragen beter invult en dus de kans verhoogd om deze goedgekeurd te krijgen? Tijdens het seminar Wet DBA (13 december) wordt het onderwerp vanuit verschillende invalshoeken belicht en ben je na 1 dag weer helemaal up-to-date.
Als deelnemer van NWR profiteer je van € 100 korting op de reguliere inschrijfprijs* – lees hier meer!
* Indien je deelnemer bent van NWR kun je dit tijdens je inschrijving in het inschrijfformulier van het seminar Wet DBA aangeven. De korting wordt dan automatisch verrekend.

Prijsinformatie

Het is niet meer mogelijk in te schrijven voor dit evenement. Klik op de link hieronder voor een overzicht alle komende evenementen.

Evenementen

Webinar

Wil je ook het lunch-webinar met Mans Kuipers terugkijken? 
Mans vertelde je alles over het congres en hij lichte een tipje van de sluier over enkele onderwerpen die aan bod komen tijdens het congres. 
Webinar terugkijken >>

Ook interessant voor jou

Tweet mee!

Onderdeel van