• Nieuwe Wet- en Regelgeving 2017

    Up to date voor 2017

    29 november 2016, Jaarbeurs Utrecht

Nieuwe Wet- en Regelgeving 2017

Up to date voor 2017

29 november 2016, Jaarbeurs Utrecht

NB Vele jaren zaten we met de Studiedag Nieuwe Wet- en Regelgeving in het Beatrixtheater. Dit keer zitten we in de Progress-zaal. Deze zaal bevindt zich bovenop het hallencomplex van de Jaarbeurs Utrecht. Zie ook de routebeschrijving hieronder.
 
Locatie
Jaarbeurs Utrecht - Progresszaal
Croeselaan
3521 AL  Utrecht
 

 

Kom je met de auto?
Voor een bezoek aan de Jaarbeurs kun je het beste parkeren op parkeerplaats P4. Nadat je jouw auto geparkeerd hebt, begeef je jezelf naar het hallencomplex. In de centrale gang volg je de bewegwijzering en neem je de roltrappen naar boven naar de Progress zaal.
 
Voor actuele informatie over de bereikbaarheid van het Utrechtse centrum en wegwerkzaamheden in dit gebied, kijk op Goedopweg.nl.


Gratis parkeren
Bezoekers van het congres Nieuwe Wet- en Regelgeving kunnen gratis parkeren op de P-terreinen van de Jaarbeurs. Let op! De organisatie dekt alleen de kosten voor het parkeren op het Jaarbeursterrein. Je ontvangt bij jouw vertrek een uitrijkaart van de congresorganisatie. Wanneer je elders parkeert, betaal je de parkeerkosten zelf.


Kom je met het Openbaar Vervoer?
Het hallencomplex van de Jaarbeurs ligt vlak bij het Centraal Station Utrecht en is daardoor uitstekend te bereiken per openbaar vervoer. Volg vanuit het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. Buitengekomen loop je langs het Beatrixtheater en steek je vervolgens de Croeselaan over. Je ziet het hallencomplex van de Jaarbeurs nu voor je liggen. In de centrale gang volg je de bewegwijzering en neem je de roltrappen naar boven naar de Progresszaal.

Prijsinformatie

Het is niet meer mogelijk in te schrijven voor dit evenement. Klik op de link hieronder voor een overzicht alle komende evenementen.

Evenementen

Webinar

Wil je ook het lunch-webinar met Mans Kuipers terugkijken? 
Mans vertelde je alles over het congres en hij lichte een tipje van de sluier over enkele onderwerpen die aan bod komen tijdens het congres. 
Webinar terugkijken >>

Ook interessant voor jou

Tweet mee!

Onderdeel van