• HR Strategisch Jaarcongres

    11 april 2017, Jaarbeurs Utrecht

HR Strategisch Jaarcongres

11 april 2017, Jaarbeurs Utrecht

 
Locatie
Jaarbeurs Utrecht
Hallencomplex Supernova - Progresszaal
Croeselaan
3521 AL  Utrecht
 

 

Kom je met het Openbaar Vervoer?

Het hallencomplex van de Jaarbeurs ligt vlak bij het Centraal Station Utrecht en is daardoor uitstekend te bereiken per openbaar vervoer. Volg vanuit het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. Buitengekomen loop je langs het Beatrixtheater en steek je vervolgens de Croeselaan over. Je ziet het hallencomplex van de Jaarbeurs nu voor je liggen. In de centrale gang volg je de bewegwijzering en neem je de roltrappen naar boven naar de Supernova/Progresszaal.

 

Kom je met de auto?
Voor een bezoek aan de Jaarbeurs kun je het beste parkeren op parkeerplaats P4. Nadat je jouw auto geparkeerd hebt, begeef je jezelf naar het hallencomplex. In de centrale gang volg je de bewegwijzering en neem je de roltrappen naar boven naar de Supernova/Progress zaal.
 
Voor actuele informatie over de bereikbaarheid van het Utrechtse centrum en wegwerkzaamheden in dit gebied, kijk op Goedopweg.nl.


Gratis parkeren
Bezoekers van het congres kunnen gratis parkeren op de P-terreinen van de Jaarbeurs. Let op! De organisatie dekt alleen de kosten voor het parkeren op het Jaarbeursterrein. Je ontvangt bij jouw vertrek een uitrijkaart van de congresorganisatie. Wanneer je elders parkeert, betaal je de parkeerkosten zelf. Je kunt het beste parkeren bij P1, P3 of P4. Er kunnen andere grote beurzen zijn, waardoor het druk is met parkeren. Houd hier rekening mee als je met de auto komt.

Prijsinformatie

Het is niet meer mogelijk in te schrijven voor dit evenement. Klik op de link hieronder voor een overzicht alle komende evenementen.

Evenementen

 

Quotes deelnemers 2016

'Presentaties inspirerend, zet tot denken’ (Harriette Bakker, Randstad Groep Nederland)

‘Presentaties, waren professioneel en hadden toegevoegde waarde’ (Jose van Knijff, Amway Supply Chain Services)

‘Goed om veel HR-professionals te ontmoeten en om daar de discussie mee aan te gaan’

‘Alle onderdelen waren erg interessant. Helpt om alert te zijn op hoe we het zelf doen en wat we voor de toekomst te doen hebben als afdeling.’

Ook interessant voor jou

Delen op Social Media

Onderdeel van