• HR communicatie bij verandering

    Pak de regie bij engagement & change

    9 mei 2017, Jaarbeurs Utrecht

HR communicatie bij verandering

Pak de regie bij engagement & change

9 mei 2017, Jaarbeurs Utrecht

 

Wij hoeven jou als HR-professional niet te vertellen dat de HR-wereld aan flinke veranderingen onderhevig is. Omgaan en inspelen op deze veranderingen is voor jou dan ook aan de orde van de dag. Soms sta je achter een verandering, soms ben je enkel de boodschapper. Juist dan kan het lastig zijn om van een verandering een succes te maken. Hoe kan je een goed advies uitbrengen, medewerkers meenemen in veranderingen en managers overtuigen? Tijdens deze masterclass leer je in 1 dag hoe je dit op de juiste manier aanpakt! 

 

HR én communicatie is een gouden combinatie

Duidelijk is dat betrokkenheid van medewerkers een van de succesfactoren bij verandering is. Hierin speel jij een cruciale rol. Interne communicatie verdient extra aandacht om van medewerkers commitment te krijgen voor de veranderingen en om hen te helpen begrijpen waarom en hoe de verandering plaatsvindt. Pak daarom nu de regie en word een communicatiedeskundige bij verandering.

 

Leer van dé expert Huib Koeleman

In deze interactieve masterclass staat Huib Koeleman (o.a. auteur ‘Interne communicatie bij verandering’) samen met jou stil bij de factoren die engagement bevorderen. Zowel in ‘normale’ situaties als bij verandering. Huib gaat in op zeven verschillende visies van veranderen en communicatie die daarbij passen. 

 

Uitgelicht

Praktijkgerichte oplossingen staan centraal in deze masterclass. Denk hierbij aan oplossingen voor het versterken van lijnmanagers tot de inzet van nieuwe interne communicatievormen zoals stories, blogs, yammer en webinars. Een speciale rol is ingeruimd voor visuele vormen van communicatie, zoals infographics en information, die in de huidige beeldcultuur steeds meer worden toegepast.

 

Resultaat van de dag

  • Je weet het ‘waarom’ achter veranderen en ziet het belang van engagement bij medewerkers.
  • Je hebt inzicht in de 7 visies op verandering en je weet welke past bij jouw verandering.
  • Je kent de communicatie interventiemogelijkheden, waaronder ook de mogelijkheden van (interne) social media.
  • Je weet welke rol je kunt pakken: van strateeg tot coach.
  • Je hebt de roadmap naar een succesvolle verandering in handen dankzij alle praktische tips.

 

Profiteer samen van €200 korting

Kom samen met je collega en leer hoe je in toekomst nóg beter kunt communiceren en samenwerken. Jullie krijgen €100 korting en betalen slechts €499 (pp/excl BTW).

Prijsinformatie

Het is niet meer mogelijk in te schrijven voor dit evenement. Klik op de link hieronder voor een overzicht alle komende evenementen.

Evenementen

 

Ook interessant voor jou

Delen op Social Media

Onderdeel van